INFORMATIE

U zoekt een
strandparasol?


Op deze pagina alle informatie over strandparasols, ook strandparasol aanbiedingen.

Strandparasol weerbestendig

Hippe strandparasol


Wie wil dat nou niet, een leuke strandparasol voor op het strand of tijdens een picknick?


BEKIJK ONZE STRANDPARASOLS

Eenvoudig om mee te nemen


De gemiddelde strandparasol is makkelijk en compact in te vouwen en weegt niet veel waardoor hij eenvoudig mee te nemen is. Super praktisch!


ONS STRANDPARASOLS AANBOD

Opvouwbare parasol strand
Strandparasol

Strandparasol weerbestendig


Een goede strandparasol zorgt ervoor dat u tegen zon en regen beschermd bent.


BEKIJK STRANDPARASOLS

Over de strandparasol


Een strandparasol is een handig accessoire om mee te nemen naar het strand of het zwembad. Het biedt bescherming tegen de zon en houdt je koel tijdens warme dagen. Er zijn verschillende soorten strandparasols op de markt, dus het is belangrijk om te weten wat je zoekt voordat je er een koopt.

Er zijn twee hoofdtypen strandparasols: vaste parasols en draagbare parasols. Vaste parasols zijn meestal groter en zijn bedoeld om op het strand te blijven staan. Ze zijn vaak gemaakt van stevig materiaal, zoals hout of aluminium, en zijn voorzien van een stevige steel om ze op hun plaats te houden. Vaste parasols kunnen ook worden gebruikt op een terras of in een tuin.

Draagbare parasols zijn meestal kleiner en lichter, en zijn gemakkelijk mee te nemen naar het strand. Ze zijn vaak gemaakt van lichtgewicht materiaal, zoals polyester of nylon, en zijn voorzien van een handvat of tas om ze te dragen. Draagbare parasols zijn handig als je van plaats wilt veranderen op het strand of als je wilt zwemmen en daarna weer in de schaduw wilt zitten.

Er zijn ook verschillende opties voor de bescherming die een strandparasol biedt. Sommige parasols hebben een UPF-waarde (ultraviolette beschermingsfactor), wat aangeeft hoeveel van de zonnestralen ze blokkeren. Hoe hoger de UPF-waarde, hoe beter de bescherming. Andere parasols hebben een SPF (sun protection factor) om de huid te beschermen tegen schade door de zon.

Er zijn ook verschillende stijlen van strandparasols beschikbaar. Sommige zijn voorzien van kleurrijke prints of patroontjes om je strandoutfit op te fleuren, terwijl andere een meer subtiele, neutrale look hebben. Er zijn ook parasols met extra features, zoals zijwanden of zelfs verwijderbare zijwanden voor extra bescherming tegen de wind.

Het kiezen van de juiste strandparasol is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en behoeften.


BEKIJK ONZE STRANDPARASOLS

Waarom uw strandparasol kopen bij Parasols Land


Hieronder de voordelen van een parasol kopen via onze webwinkel.

01

De leukste kleuren

Alle populaire parasol kleuren hebben we in ons assortiment, voor ieder wat wils zodat uw parasol volledig naar wens is. Ook als u een strandparasol zoekt.

02

In de afmeting die u wilt

Parasols in de meest gangbare afmetingen. Beginnend bij 150 cm tot wel 600 cm groot!

03

Snel geleverd

We hanteren snelle levertijd, afhankelijk van de voorraad varieert die in de regel tussen de 1 en 4 werkdagen.

04

Voor de beste prijs

Op zoek naar een parasol aanbieding? In onze webwinkel vind u de beste prijzen.

  • Parasolgebruiker
    Goed geslaagd bij parasolsland, parasol nog niet gebruikt, wacht op mooi weer. :-)
    Parasolgebruiker
  • C van Dijk, Amersfoort
    Hebben onze nieuwe strandparaso, al een keer mee gehad tijdens een dagje strand, is licht en voldoet goed. Hopelijk nog lang plezier van.
    C van Dijk, Amersfoort