INFORMATIE

U zoekt een
zweefparasol?


Op deze pagina alle informatie over zweefparasols, ook zweefparasol aanbieding.

Zweefparasol

Prachtige zweefparasol


Wie wil dat nou niet, een mooie zweefparasol in je tuin of op het terras? Een echte eye-catcher die de inrichting afmaakt.


BEKIJK ONZE ZWEEFPARASOLS

Praktisch om te plaatsen


Doordat de paal en voet van zweefparasols niet recht onder het zonnescherm geplaatst zijn maar er vanaf, krijg je meer ruimte om eronder te zitten, ideaal!


ONS ZWEEFPARASOLS AANBOD

zweefparasol aanbieidng
Zweefparasol met voet

Zweefparasol met voet


Met een solide voet onder uw zweefparasol bent u gegarandeerd van een stevige basis voor uw parasol.


BEKIJK ZWEEFPARASOL MET VOET

Over de zweefparasol


Zweefparasols zijn een populaire vorm van tuinmeubilair die steeds meer mensen aanspreken vanwege hun unieke en stijlvolle uiterlijk. Ze zijn ontworpen om uw tuin of terras te beschermen tegen de zon en andere weersinvloeden, terwijl ze tegelijkertijd een aangename schaduwplek creëren.

Er zijn verschillende soorten zweefparasols op de markt, van kleine, ronde parasols tot grote, vierkante exemplaren die geschikt zijn voor grotere terrassen en tuinen. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals polyester, acryl en zonwerend canvas, en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen.

Een van de belangrijkste voordelen van zweefparasols is hun unieke, zwevende ontwerp. In plaats van op een standaard of paal te rusten, hangen ze aan een arm die is bevestigd aan een muur of andere stevige structuur. Dit maakt ze stabieler en minder kwetsbaar voor wind en storm, en geeft ze tegelijkertijd een moderne en elegante uitstraling.

Een ander groot voordeel van zweefparasols is dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Veel modellen zijn voorzien van een handmatige of elektrische bediening, waarmee u de parasol eenvoudig kunt draaien en kantelen om zich aan te passen aan de bewegingen van de zon. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van de perfecte hoeveelheid schaduw, ongeacht waar u zich bevindt op uw terras of in uw tuin.

Al met al zijn zweefparasols een geweldige aanvulling op elke tuin of terras. Ze bieden stijlvolle bescherming tegen de zon en andere weersomstandigheden, terwijl ze tegelijkertijd gemakkelijk te verplaatsen zijn.


BEKIJK DE ZWEEFPARASOL IN ONZE WINKEL

Waarom uw zweefparasol kopen bij Parasols Land


Hieronder de voordelen van een parasol kopen via onze webwinkel.

01

De leukste kleuren

Alle populaire parasol kleuren hebben we in ons assortiment, voor ieder wat wils zodat uw parasol volledig naar wens is. Ook als u een zweefparasol met voet zoekt.

02

In de afmeting die u wilt

Parasols in de meest gangbare afmetingen. Beginnend bij 150 cm tot wel 600 cm groot! Populair is de zweefparasol 300 x 300 cm.

03

Snel geleverd

We hanteren snelle levertijd, afhankelijk van de voorraad varieert die in de regel tussen de 1 en 4 werkdagen.

04

Voor de beste prijs

Op zoek naar een parasol aanbieding? In onze webwinkel vind u de beste prijzen.

  • F.D, niet opgegeven
    Prima parasol aanbieding.
    F.D, niet opgegeven
  • Sander Schneider, online
    Al enige tijd op zoek naar betaalbare zweefparasol, leuke geonden bij parasols land website.
    Sander Schneider, online